2011. július 31., vasárnap

Márai Sándor: Kaland - Jelenlegi ára: 1 880 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! KalandA könyv listaára: 2290 Ft. Leírás:
Márai Sándor háromfelvonásos színműve első bemutatójakor, 1940-ben, óriási sikert aratott, később háromszázötven alkalommal mutatták be, és az író elnyerte vele a Vojnich-díjat. A történet a bemutató idején, 1940-ben játszódik. Kádár orvostanár ötvennégy éves, fiatal felesége van, igen előkelő magánpraxisa, melyet egy budai villában tart fenn, ráadásul az egész sajtó róla cikkezik, miután kinevezték egy klinika élére. A még mindig sportos és elegáns, karakteres férfi látszólag pályafutása csúcsára ért, ám az egyetlen délután alatt, melyen a cselekmény zajlik, minden fenekestül felfordul körülötte. Kezdődik az egész a rendelőjében dolgozó orvosnő és tehetséges tanársegéde váratlan szakításával, amelyről persze nem tud, ám ettől még közvetlenül érinti. Mint kiderül, az amúgy becsületes, de a szenvedély rabjává lett fiatalember Kádár feleségével kíván külföldre távozni. Ugyanakkor feltűnik egy régi barát, volt évfolyamtárs is, akit negyedszázada látott utoljára, pedig annak idején egy közös felfedezésről is cikkeztek az újságok. És ekkor még senki sem tudja, hogy Kádár felesége halálos beteg. Elhatározza, hogy utolsó útján gondoskodik feleségéről: tanársegédét hivatalos franciaországi útra küldi az asszonnyal. Felcsillan a lehetősége, hogy régi barátjával ott folytatják majd, ahol annak idején abbahagyták, de hogy ki is az egyetlen ember, aki valóban szereti, arról Kádárnak az utolsó pillanatig fogalma sincs, pedig mindvégig szeme előtt volt. Féltékenység, önfeláldozás, karrier, hivatástudat és hűség, árulás és szerelem uralja az életerős darabot, amely sok tekintetben A gyertyák csonkig égnek (200522260) párja. A nagyon emberi, jellegzetesen márais kérdéseket feszegető darab minden olvasónak jó szívvel ajánlható. ISBN: 978-963-227-207-8A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 880 Ft

Az aukció vége: 2011-08-02 00:40
. Márai Sándor: Kaland - Jelenlegi ára: 1 880 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése