2011. július 26., kedd

Kelemen Éva: nyi Ernő családi levelei - Jelenlegi ára: 3 200 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Dohnányi Ernő családi leveleiA könyv listaára: 3900 Ft. Leírás:
Az Ünnepi Könyvhétre jelent meg Dohnányi Ernő (1877-1960), nemzedéke egyik legsokoldalúbb előadóművészének és zeneszerzőjének, a két világháború közötti időszak magyar zenei élete meghatározó szereplőjének családi levelezését tartalmazó kötet, Kelemen Éva összeállításában, az Országos Széchenyi Könyvtár, a Gondolat Kiadó ás az MTA Zenetudományi Intézetének közös kiadásában. A rövid magyar és angol nyelvű bevezetés után található egy rövid életrajzi áttekintés (ez is két nyelven), s ezt követik a tényleges levelek, összesen kétszáznyolcvanegy dokumentum (nagyobb része a Széchenyi Könyvtár kézirattárában található). A levelek nagy része húgához illetve szüleihez szólnak, s zömmel az 1915 és 1944 közötti időszakból valók (ez utóbbi évben emigrált Dohnányi Magyarországról), ám az ezután keltezett levelekből is jó pár olvasható. A szövegek eredeti nyelven, betűhíven szerepelnek, s minden forráshoz életrajzi jegyzeteket is rendeltek a szerkesztők. A kötet végén Dohnányi Ernő családjának leírását, a levelek lelőjegyzékét, a levelekben említett Dohnányi-kompozíciók jegyzékét, az azokban előforduló hangversenyek időrendi jegyzékét, valamint egy részletes névmutatót is találunk. A kiadványhoz tartozik egy CD, melyen Dohnányi zongorázik Beethoven- és Liszt-műveket. Széles körben ajánlható kötet. ISBN: 978-963-200-594-2A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 200 Ft

Az aukció vége: 2011-07-28 18:11
. Kelemen Éva: nyi Ernő családi levelei - Jelenlegi ára: 3 200 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése