2011. november 27., vasárnap

Baba téli overall, 1 ft. NMÁ! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Most akár 1 ft-ért a Tiéd lehet ez a meleg, puha macifüles, sötétkék-piros, sárga bélésses overall. Hozzá tartozik egy pár kesztyűcske és láb"zsák", ami nem is zsák igazából, hanem olyan, mint egy mamusz. Mi nagyon szerettük, kedves mintával díszített, hálás ruhadarab. A cimkéje az egyik oldalon elszakadt. Kapucnija lecippzározható! Pontosan nem emlékszem hány hónaposan viselték az enyémek, ezért a méreteket figyeld!  
Ujja: 26 cm, Hossza: 64 cm, "mellbőség": 35cm, Derék: 38 cm, csípő 38cm, Belső szárhossza: 19 cm, cippzár: 42 cm,  vállszélesség: 34 cm. Külső szárhossz: 42.  Ha kéred, mérek  még szívesen!
Nézz szét nálam, most sok ruhát teszek fel, amiket szintén 1 ft-ról indítok. Ruháim nem kilós termékek, mindegyiket kivétel nélkül a gyerekeim hordták, van köztük viseletesebb is, ezt jelzem. Van olyan ruha, amelyik több évet állt szinte újan, mindegyiket frissen mosva teszem fel licitálásra, bár tudom, hogy aki megveszi ismét átmossa.
Figyelem! Nem szívesen postázok simán, bár még soha semmi nem tűnt el, amit feladtam, de az "ördög nem alszik". Ezért kérlek vedd figyelembe, hogy csak a vevő saját felelősségére adok fel sima csomagot! Kérlek olvasd el a saját oldalamat is és a szállítási infoban leírtakat is. Köszönöm!
Jó licitálást kívánok!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-12-03 21:45
. Baba téli overall, 1 ft. NMÁ! - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése