2011. május 26., csütörtök

Hegyikristály merkaba dobozban - Jelenlegi ára: 2 400 Ft


Az aukció tárgya egy természetes hegyikristály merkaba, melynek mérete kb 2-2. 5cm.
Egy lecsavarható henger alakú doboz is jár hozzá.
A "MERKABA" ősi egyiptomi összetett szó: MER - forgó fénymező, KA - szellem, BA - test/lélek. Ha két háromszög alapú piramist térben egymásba illesztünk, megkapjuk a merkabát.
@page { size: 21cm 29. 7cm; margin: 2cm }
P { margin-bottom: 0. 21cm }
@page { size: 21cm 29. 7cm; margin: 2cm }
P { margin-bottom: 0. 21cm }
A merkaba az aura egy aspektusa, mely a harmonikus létért és a boldogságért felelős. A magas szintű energiák, mint a szeretet, elfogadás, feloldás erősítik merkabánkat. A kristály merkaba segít merkabánk aktiválásában és megfelelő működésében: gyógyítja, tisztítja és megvédi energiatestünket, javítja közérzetünket, segít visszatalálni önmagunkhoz, megnöveli tudatosságunkat, valamint a jobb alvást és meditációt segíti, a férfi-és női rész egységét, egyensúlyát képviseli.
 
Segíti az asztrálutazást, az összpontosítást, a tisztítást-tisztulást, a felemelkedési folyamatokat és segít jobban egységbe hozni férfi-női énünket. A merkaba a szeretet energetikai megtestesülése.
A merkabákat álló helyzetben, legtávolabbi csúcstól csúcsig mérjük, mint ahogy az emberi aurában, a természetben is elhelyezkedik, és ahogy Drunvalo Melchizedek és a többi merkabákkal foglalkozó mester is ír róluk a könyveikben. Lásd: kép.
Medálként is kérhető. Ezt úgy tudjuk elkészíteni, hogy rugalmas szilikon láncot (átlátszó gumis damilt) rögzítünk rá, ezáltal nyaklánc-medál lesz belőle. Ennek ára 200Ft.
.
Tekintse meg a többi termékemet is erre a linkre kattintva: spherayoham további portékái
 
* Az itt emlitett termék semmilyen orvosi kezelést vagy gyógyszert hivatalosan nem helyettesit. Ha egészségügyi problémája van, mindig keresse fel kezelőorvosát. Az itt leirtak egyéni tapasztalatokon és leirásokon alapulnak. Embertipustól és hozzáállástól függően a terméknek más pozitiv hatása (is) lehet.


Jelenlegi ára: 2 400 Ft

Az aukció vége: 2011-06-13 00:31
. Hegyikristály merkaba dobozban - Jelenlegi ára: 2 400 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése